Sofie Claessens - Voeding - Gezondheid - Kwaliteit

Sofie Claessens (coach & consultant)

Voedingsadvies

Gezondheidsadvies

Kwaliteitszorg voor horeca & KMO's

Op weg naar een betere gezondheid

Sofie Claessens

Reeds enkele jaren ben ik bezig met voeding en gezondheid. Deels omdat mijn persoonlijke interesse hier ligt, maar ook door mijn job als kwaliteitsmanager.

Wil je meer over mij te weten komen? Neem dan kijkje op de pagina Wie is Sofie?

Forever Living

Reeds enkele jaren gebruik ik de producten van Forever Living Products. Deze producten zijn 100% natuurijk en bevatten geconcentreerde aloë vera gel. Ik ben overtuigd dat deze producten een goede invloed hebben op de algemene gezondheid en de werking van het lichaam in balans brengen.

Coach

Als coach help ik mensen op weg naar een betere gezondheid. Samen met een team van verschillende mensen overtuigen we kenissen van de producten van Forever en hoe deze een goede invloed hebben op de werking van je lichaam.

Consultant

Vanuit mijn professionele leven help ik horeca zaken en kmo's in hun visie naar kwaliteit. De kwaliteitszorg wordt alsmaar belangrijker in de wereld van de voeding en de algemene bedrijfswerking. Heeft uw zaak of bedrijf nood aan ondersteuning? Bekijk welke diensten ik u kan aanbieden en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Contacteer me

Sofie Claessens
Oude Truierbaan 36
3500 Hasselt

E: sofie@sofieclaessens.be
T: 0491 / 35 13 42

Of je kan ook het contactformulier invullen en dan stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord.

Producten

We werken met de producten van Forever. Deze producten zijn 100% natuurlijk en bevatten de krachtige werking van de aloë vera plant. Meer info over onze producten.

Forver producten

Bijverdienste

Wil je op een leuke manier een bijverdienste of een hoofdinkomen opbouwen? Dit kan door zelf distributeur te worden van Forever. Meer informatie vind je op ikwilbijverdienen.be

Ik wil bijverdienen